Stomerij-service de Kartelschaar


Hoofdstraat 62 7061 CL Terborg
0315329575 Klik om te bellen

Over Stomerij-service de Kartelschaar

Welkom bij de Kartelschaar in Terborg,

De Stomerij-Service van de Kartelschaar in Terborg is al meer dan 20 jaar het adres voor al uw kleding en stoffen die u wilt laten reinigen in Terborg. Een stadje onder de rook van Doetinchem in de gemeente Oude IJsselstreek in de Achterhoek.

Wij hebben een uitgebreide stomerij-service, voor een volledig overzicht ga naar onze website

Bent u op zoek naar een mooie speciale modestof voor een leuke zomerrok of zomertruitje, kom dan eens langs en kies een van onze prachtige, kwalitatieve en uitzonderlijke stoffen in ons uitgebreid assortiment zomerstoffen.

Groot geworden door klein te blijven!

Stoffenwinkel de Kartelschaar is een winkel met ongelimiteerde mogelijkheden in het hartje van het kleine stadje Terborg onder de rook van Doetinchem in de Achterhoek

Het Begin

Het begon allemaal in 1995 met een kleine stoffen- en garenwinkel aan huis in Silvolde. Het werd echter al snel duidelijk dat dit veel te klein was voor de ondernemende Marlies Verberne en zij besloot te vertrekken uit Silvolde en een nieuwe winkel te openen in de "grote stad" Terborg.

De Kartelschaar verhuisde naar een grotere winkel in Terborg op de Hoofdstraat 27. Het assortiment en de voorraad bleef maar groeien, haar kinderen hielpen haar steeds vaker in de winkel en de rollen stof stonden in ieder hoekje van het huis en de winkel.
De Verhuizing

Marlies vond dat het tijd was voor verandering en besloot, na 7 jaar op de hoofdstraat 27 de winkel te hebben gehad, te verhuizen.

Na een aantal lange weken verhuizen, klussen, schilderen, kasten in elkaar zetten, was het dan eindelijk zo ver. Op 28 april 2010 heeft de Kartelschaar in Terborg haar deuren opnieuw geopend op de hoofdstraat 62 in Terborg.

Een trotse Marlies Verberne heeft al haar relaties, vaste klanten, vrienden en familie verwelkomt in haar nieuwe, ruime en modern ingerichte winkel. In de nieuwe winkel kan zij nog beter laten zien welke mogelijkheden er zijn, en die zijn bij de Kartelschaar eindeloos!

Geen Webwinkel / Stoffen Online

U zult zich wellicht afvragen waarom u via deze website geen stoffen kunt bestellen. Het internet is tegenwoordig echter bezaaid met webwinkels en stoffen-online, waar u alle denkbare stoffen kunt kopen. Er is een hele goede reden om GEEN webwinkel te starten. Eigenaresse Marlies Verberne over een webwinkel; "Je kunt geen stoffen kopen zonder deze met eigen ogen gezien en gevoeld te hebben. De kwaliteit van stof en textiel is niet van een plaatje af te lezen." Vandaar dat wij ook geen webwinkel hebben en ook niet zullen hebben. Dus voor een mooie stof zult u toch echt even langs moeten komen in onze winkel!

Kom dus gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze schitterende winkel, en dat u de stof vind die u zoekt is een 100% zekerheid!

Foto's

Diensten

Bleken
Chemisch reinigen
Impregneren
Reinigen
Stomen

Onze locatie

Stomerij-service de Kartelschaar


Hoofdstraat 62 7061 CL Terborg
0315329575 Klik om te bellen